Uncategorized

Opvouwbare tasjes kopen

Opvouwbare tasjes kunnen erg handig zijn wanneer je even de boodschappen moet gaan doen of gaat shoppen. Doordat ze opvouwbaar zijn kun je ze heel makkelijk overal naartoe meenemen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen printjes erop te zetten zodat mensen die de tas zien weten waar ze vandaan komen. Zo kun je jouw winkel promoten zonder extra uit te geven aan reclame. Een duurzame tas met een mooi ontwerp kan potentie geven op nieuwe klanten.

Soorten opvouwbare tasjes

Opvouwbare tasjes kunnen in meerdere soorten en maten voorkomen. Naast de gepersonaliseerde print die je erop kunt zetten, kun je zelf de afmetingen en het materiaal waarmee het gemaakt is bepalen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een milieuvriendelijker materiaal te kiezen als je dat belangrijk vindt. Je zou kunnen kiezen om opvouwbare tasjes te kopen die al zijn ontworpen, maar je kunt ook zelf een ontwerp maken. Een eigen ontwerp is natuurlijk wel essentieel als het doel is om meer publiciteit te creëren voor jouw winkel.

Opvouwbare tasjes van polyester

Er zijn een aantal materialen waaruit gekozen kan worden. Het meest voorkomende materiaal voor opvouwbare tasjes is polyester. Polyester is een vezel die synthetisch is gemaakt. Dit is daarnaast ook de meest gebruikte stof voor textiel in de wereld. Polyester is licht van gewicht en kreukelt niet. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken voor meerdere malen gebruik. Deze veelzijdige stof wordt gemaakt met aardolie en aardgas. Hierbij wordt vervolgens een aantal chemische stoffen aan toegevoegd. Vervolgens worden er lange draden gemaakt door de massa aan chemische stoffen door een spindrop te persen. Deze lange draden werken dan als synthetische vezels. 

Opvouwbare tasjes van PP

PP is een bekende kunststof die vaak wordt gebruikt. Deze stof heeft een hoge vastheid en is bestendig tegen hoge temperaturen. Ook is het materiaal erg licht van gewicht waardoor je geen extra gewicht hoeft te dragen bij het doen van de boodschappen. Tasjes gemaakt van PP zijn daarnaast makkelijk te bedrukken. Zo zullen er weinig fouten zitten in de bedrukking van PP tassen. Dit materiaal heeft daarnaast een hoge chemische bestendigheid, waardoor het ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Ten slotte is dit materiaal erg milieuvriendelijk.

Opvouwbare katoen tassen

Katoen is de meest gebruikte vezel in de wereld. Deze vezel komt van de katoenplant en is erg stevig. Dit maakt katoenen tassen erg duurzaam waardoor je er lang gebruik van kan maken. Echter heeft een katoenplant erg veel water nodig. Door de grote vraag naar katoen, kan het ernstige gevolgen hebben voor de natuur. Daardoor zal katoen steeds minder populair worden als het gaat om milieuvriendelijk produceren.

Opvouwbare tassen kopen bij een betrouwbare producent

Tijdens het kopen van opvouwbare tasjes is het belangrijk dat de producent betrouwbaar is. Zo kun je er verzekerd van zijn dat alle tassen met hoge kwaliteit worden geproduceerd. UTS Bags is een producent van tassen die kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk vindt. Het materiaal dat gebruikt voor de productie van de tassen zijn 80% gemaakt van gerecycled materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *